Ändringar i schackverksamheten

Gävle Schackallians ställer tills vidare in all verksamhet som klubben bedriver i ABFs lokaler i Gävle. Anledningen är de nya, hårda restriktioner som myndigheterna bestämt ska gälla i Gävleborgs län med anledning av den ökade spridningen av Covid 19. Det betyder att också nybörjarverksamheten, som brukar äga rum på torsdagarna, ställs in tills vidare. Vi meddelar när verksamheten kan återupptas, men det kommer troligen inte ske före årsskiftet.

Som tur är går det att spela schack online, förutsatt att man har en dator, surfplatta eller smartphone. Besök gärna lichess.org med din dator eller ladda ner lichess-appen till din platta eller telefon. Lichess är gratis och där kan man både lära sig spela schack och spela mot en dator eller mot andra människor. Registrera dig på lichess och kör igång!

Genom lichess kan man också, som registrerad användare, delta i våra tisdagsturneringar. Surfa till https://lichess.org/team/gavle-schackallians och begär inträde i laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *